Menu
Your Cart

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ

Από τα αρχαία χρόνια μυστικιστές έχουν χρησιμοποιήσει αρωματικές ουσίες για τη δημιουργία ισχυρών θυμιαμάτων. Αρώματα από αρχαίους πολιτισμούς και παραδόσεις. Αρώματα που δημιουργούν μαγική ατμόσφαιρα. Αρωματικά στικ κορυφαίας ποιότητας. Τα αρώματα αυτά και τα αρωματικά στικ είναι θαυμάσια και μοναδικά. Απλά και μόνο ανοίγοντας τη συσκευασία τους απελευθερώνεται ένα υπέροχο άρωμα. 

Πόσο μάλλον όταν τα αρώματα και τα στικ αυτά έχουν:

«καθαριστεί» ενεργειακά, ώστε να φθάσουν σε σας αγνά, χωρίς την όποια αρνητική ενέργεια μπορεί να προσκολλήθηκε πάνω τους κατά τη συσκευασία τους, την μεταφορά, την αποθήκευση, τη διανομή τους, κλπ και,

έχουν «ενεργοποιηθεί», έχουν  φορτιστεί δηλαδή με θετική ενέργεια για να ενισχυθούν οι ιδιότητες τους, να αποκτήσουμε μεγαλύτερη ισχύ και να δρουν άμεσα, ώστε να σας προσφέρουν σωματική, πνευματική και συναισθηματική διαύγεια και ευεξία και να σας βοηθούν να προσελκύσετε καλή τύχη σε διάφορους τομείς της ζωής σας.  

Συνοδεύονται από οδηγίες για την καλύτερη δυνατή χρήση τους.

Δώρο οι θετικές δηλώσεις (affirmations) για το καθένα, ανάλογα τον τομέα της ζωής σας που αφορά.

Δώρο ο μαγνήτης χρημάτων! Ένα τυχερό, ενεργειακά φορτισμένο γούρι που μπορείτε να έχετε διαρκώς στο πορτοφόλι σας για να προσελκύετε αφθονία και ευημερία στη ζωή σας.

Σημείωση: Τα ενεργειακά αρώματα και στικ σας βοηθούν με θετική ενέργεια όταν εσείς οι ίδιοι προσπαθείτε, «δουλεύετε» πάνω στους τομείς της ζωής σας, έχετε υπομονή, επιμονή, θετική σκέψη και προαίρεση, συνέπεια και συνέχεια στις πράξεις σας. Κανένα ενεργειακό άρωμα και στικ δεν δουλεύει ως μαγικό ραβδί. Για παράδειγμα, με το να μένει κανείς άπραγος, αραχτός στον καναπέ και να νομίζει ότι ψεκάζοντας ένα ενεργειακό άρωμα ή ανάβοντας ένα στικ, θα ανοίξει το ταβάνι και θα πέσει δίπλα του ένα τσουβάλι λίρες ή ότι θα μπει από την καμινάδα ο πρίγκιπας του παραμυθιού, ή ότι θα διαπρέψει στον επαγγελματικό του στίβο -όχι μόνο χωρίς να τρέξει, αλλά ούτε καν να σηκωθεί από εκεί που κάθεται-, τότε απλά ξεγελά τον εαυτό του. Να θυμάστε ότι τα ενεργειακά αρώματα και στικ λειτουργούν ως booster για να ενισχύσουν την προσπάθειά σας και τη δράση που θα αναλάβετε για να πετύχετε τους στόχους σας.. 


7 Chakra White Sage - 7 Τσάκρα Λευκό Φασκόμηλο (GT)
Νέο
Το λευκό φασκόμηλο χρησιμοποιείται ως καθαριστικό βότανο με ευεργετικές ιδιότητες. Είναι ιδανικό για να καθαρίσει ενεργειακά εσάς, μέσω των ενεργειακών σας πεδίων, των τσάκρας (chakras) σας, να διώξει την αρνητική στάσιμη ενέργεια από πάνω σας, να απομακρύνει τα αρνητικά συναισθήματα, να σας ξεμ..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,99€
Against Jealousy - Ενάντια στη Ζήλεια
Out Of Stock
Αυτό το στικ θεωρείται ότι προστατεύει από τη ζήλεια, τη γλωσσοφαγιά, το μάτιασμα και τη γρουσουζιά. Καίγοντας το βοηθάτε να διαλυθεί η αρνητική ενέργεια από εσάς και τον χώρο σας. Η συσκευασία περιέχει 20 στικ, τα οποία είναι ενεργοποιημένα, ενεργειακά φορτισμένα. Συνοδεύονται από οδηγίες..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,99€
Ένα άρωμα βασισμένο στο «Agua Sacral», το «Μυστικό Νερό». Το Aqua Sagrados σημαίνει «ιερό νερό». Το «ιερό νερό» είναι ένα μυστικό μείγμα νερού, με 16 τύπους φύλλων, που παρασκευάζεται σε επτά ημέρες. Η προετοιμασία του ιερού νερού είναι μια περίπλοκη διαδικασία, στην οποία σύμφωνα με τις παλιές παρα..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,99€
Arruda - Απήγανος (Aromatika)
Νέο
Υπάρχει η ελληνική λαϊκή έκφραση «ξορκισμένος με τον απήγανο», καθώς πιστεύεται ότι διώχνει τα «ξόρκια», την αρνητική ενέργεια. Θεωρείται πως ήταν το φυτό που χρησιμοποίησε ο Οδυσσέας για να προστατευτεί από τα μάγια της μάγισσας Κίρκης. Οι Ρωμαίοι, οι Κέλτες και οι Κινέζοι τον χρησιμοποιούσαν, επίσ..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,99€
Φυσικό θυμίαμα Ayurvedic Masala, με ένα μοναδικό μείγμα βοτάνων, λουλουδιών, μελιού, ρητινών και ελαίων. Προσφέρει δροσιστικές και χαλαρωτικές μυρωδιές, που ανυψώνουν το πνεύμα σας πέρα από τα βασίλεια των ονείρων σας. Αυτά τα στικ Αγιουρβεδικού θυμιάματος αγγίζουν τις αισθήσεις σας και θα είνα..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,99€
Bharath (Darshan)
Νέο
Το Bharath μοιάζει με τη φυσική μας αναπνοή, μια βαθιά εισπνοή από τη μύτη και εκπνοή από το στόμα,  που κάνει τον νου μας να συγκεντρώνεται και να απελευθερώνεται από όλες τις αρνητικές σκέψεις, όπως ο θυμός, η απληστία και η άγνοια. Είναι ινδική λέξη και προέρχεται από το "Bhaa" που σημαίν..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,99€
Αυτό το στικ θεωρείται ότι σας βοηθά να προσελκύσετε πελάτες στην επιχείρησή σας, είτε έχετε εμπορικό κατάστημα είτε γραφείο, είτε πουλάτε προϊόντα είτε υπηρεσίες, και να αυξήσετε τον τζίρο σας και κατ’ επέκταση τα έσοδα σας. Το πακέτο των 20 στικ περιλαμβάνει δύο μικρότερα πακετάκια, των 10 στικ το..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,99€
Το αρωματικό στικ Come to me -Έλα σε Μένα λέγεται ότι κάνει αυτό ακριβώς που λέει το όνομά του: Προσκαλεί να έρθει σε εσάς αυτό που θέλετε, αυτό που επιθυμείτε! Σε κάθε τομέα της ζωής σας! Στα προσωπικά, ερωτικά και συναισθηματικά θέματα. Στα οικογενειακά, επαγγελματικά και οικονομικά.    ..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,99€
Ένα θαυμάσιο αρωματικό στικ που λέγεται ότι προσφέρει προστασία από κακόβουλες ενέργειες, από το κακό, από τη γλωσσοφαγιά, το μάτιασμα, τη βασκανία, την αρνητική ενέργεια. Η συσκευασία περιέχει 20 στικ, τα οποία είναι ενεργοποιημένα, ενεργειακά φορτισμένα. Συνοδεύονται από οδηγίες για την καλύτ..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,99€
Ένα είδος κολώνιας που χρησιμοποιείται στη Νότια Αμερική από τους σαμάνους για ενεργειακό καθαρισμό, επούλωση συναισθηματικών τραυμάτων, καρποφορία επιθυμιών και πλάνων και ανάπτυξη σε όλους τους τομείς. Συχνά χρησιμοποιείται στις τελετές Ayahuasca.Αφήνει ένα ελαφρύ ευχάριστο άρωμα που διαχέεται απα..
15,99€
Χωρίς ΦΠΑ:15,99€
Είναι το αρωματικό στικ που λέγεται ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν χρειάζεστε την καλή τύχη με το μέρος σας, σε όποιο τομέα τη ζωής σας και αν θέλετε. Από το να πάει καλά μια σημαντική συνάντηση που έχετε μέχρι να υπάρξει θετική διάθεση για επίλυση μιας παρεξήγησης ή ακόμη και να ..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,99€
Loban (Green Tree)
Νέο
Το Loban είναι γνωστό για τα πνευματικά πλεονεκτήματα που προσφέρει, όπως ότι είναι ο καλύτερος ενεργειακός καθαριστής της ατμόσφαιρας και ότι βοηθά να εξωτερικευτεί η θετική ενέργεια που έχετε μέσα σας. Στην Ινδία, η  χρήση του loban θεωρείται το «πνευματικό μυστικό» για την ανύψωση του εν..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,99€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 37 (4 Σελ.)