Για να θυμόμαστε οι παλιότερες και να μαθαίνουν οι νεότερες! Η γενιά των 40+ σίγουρα θα θυμάστε την αξέχαστη διαφήμισή της:  "Loulou?? Oui...c est moi!!!", που είχε αφήσει εποχή το 1987 όταν πρωτοκυκλοφόρησε το άρωμα; 


Το όνομα Loulou εμπνεύστηκε από την ηθοποιό του βωβού κινηματογράφου Louise Brooks στον ρόλο της ως Lulu στην κλασική ταινία Pandora's Box του G.W. Pabst το 1928. Η Lulu είναι μια χορεύτρια και πόρνη, της οποίας ο συνδυασμός αθωότητας και αποπλάνησης υποτίθεται ότι οδηγεί τους άντρες στην καταστροφή. 


Ένας επιφανής γιατρός, που πέφτει θύμα των «μαγικών» της δυνάμεων, καταλήγει να διαπράξει ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Στη δίκη του, η εισαγγελία κατηγορεί τη LuLu ότι τον ανάγκασε να το κάνει, παρομοιάζοντάς την με την Ελληνίδα θεά Πανδώρα, ειδική στην κολακεία, που άνοιξε το κουτί που της έδωσαν οι θεοί και άφησε το κακό να βγει στον κόσμο.


Παραμερίζοντας αυτό το σκηνικό, η Lou Lou θα μπορούσε να είναι εμπνευσμένη απλά και μόνο από το εκπληκτικό Jazz Age στυλ της Louise Brooks, το οποίο συνδυάζει θαυμάσια την αθωότητα με τη σαγήνη.


Το σίγουρο πάντως είναι ότι η Loulou ανταποκρίνεται πλήρως στην οδηγία που είχε δώσει ο οίκος Cacharel στον αρωματοποιό Jean Guichard που δημιούργησε το συγκεκριμένο άρωμα: «Φτιάξε ένα άρωμα που να προβάλλει ταυτόχρονα τρυφερότητα και αποπλάνηση».


Βρείτε το άρωμα τύπου εδώ: https://tinyurl.com/3kue7h6u