Αγαπημένες και αγαπημένοι μου και εδώ ισχύει η αρχαία ρήση «παν μέτρον άριστον». Άρα, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πρέπει να υπερβάλουμε. Μια μικρή ποσότητα είναι αρκετή. Αν και το ίδιο το άρωμα μπορεί να μυρίζει ωραία, το τελικό αποτέλεσμα εξαιτίας της υπερβολικά γενναιόδωρης ποσότητας είναι αντίθετο από το προσδοκώμενο και καταντάει αποπνυκτικό, ειδικά τώρα το καλοκαίρι.


Η ποσότητα που χρειάζεται να βάλετε είναι ανάλογη με το είδος του αρώματος που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε. Αν είναι ελαφρύ ή δροσερό θα χρειαστεί να βάλετε λίγο παραπάνω και να το ανανεώνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αν είναι ένα βαρύ άρωμα, ανατολίτικο ή έντονα λουλουδάτο και περιέχει μπαχάρια ή βανίλια, τότε ψεκάστε με σύνεση.


Η συμβουλή μου είναι να βάζετε 2 ψεκάσματα στο λαιμό (ένα πίσω από κάθε αυτί) και από εκεί και πέρα, άλλα 2 ψεκάσματα στους καρπούς (ένα σε κάθε χέρι) αν είναι βαρύ το άρωμα σας. Αν είναι ελαφρύ, μπορείτε να προσθέσετε άλλα 2 ψεκάσματα στο εσωτερικό των αγκώνων σας (από ένα σε κάθε χέρι). Αυτό βέβαια είναι υποκειμενικό. Εσείς, η καθεμία και ο καθένας σας ξεχωριστά, μπορείτε να δοκιμάσετε και να βρείτε την ιδανική για εσάς ποσότητα!   


· Στο Tip της επόμενης εβδομάδας θα σας πω το final touch, το τελευταίο ψέκασμα για εντυπωσιακές εμφανίσεις…